1

Toyota Proace Van

ToyotaProacevan2.png
75
00/dag

incl. btw

Proace Van

Ontdek de krachtige en betrouwbare Toyota Proace Van. Deze royaal uitgeruste bestelwagen heeft een groot laadvolume en is bovendien uitermate wendbaar.

  • Laadvolume van 6,1 m3
  • Uiterst wendbaar
  • Dé bus voor jouw klus
Reserveer nu

Specificaties

Airco Ja
GPS Nee
Aantal deuren2
Aantal passagiers3
BrandstofDiesel
VersnellingenManueel
Aantal versnellingen6
C02-uitstoot133
Motor85 Kw /116 Pk

Beschrijving

Laadcapaciteit:
Volume: 6,1 m3
Lengte 5308 mm
Hoogte 1890 mm
Laadlengte 2862 mm (vloer)
Laadvermogen 1250 kg

Voorzien van het Pre-Collision System (PCS): dit systeem maakt gebruik van sensoren en een camera om medeweggebruikers te registreren. Bij een potentieel gevaarlijke situatie hoort en ziet u waarschuwingssignalen en treedt automatisch de functie Brake Assistance in werking. Reageert u niet voldoende alert, dan treedt automatisch het remsysteem in werking om een aanrijding te voorkomen, of om de gevolgen ervan zoveel mogelijk te beperken.

Lane Departure Alert registreert met behulp van een camera de wegmarkering in het wegdek, en geeft u een waarschuwingssignaal wanneer u zonder richting aan te geven uw rijbaan verlaat. Vervolgens kunt u zelf een stuurcorrectie uitvoeren.

Reservatie aanvraag

Wij zullen uw reservatieaanvraag binnen de 24 uur behandelen. U hoort spoedig van ons!

Huur een wagen

Een personenwagen huren? Een minibus huren? Een bestelwagen huren? Bij De Prins Renting vind je vast en zeker een geknipte huurwagen. Bovendien kan je bij ons ook aankloppen voor het huren van een koelwagen of een hybride wagen. Een huurwagen reserveren kan online, door het invullen van de reservatieaanvraag, of door langs te komen in onze garage (Rijksweg 123A, Zulte). Huren kan reeds van 1 dag, maar kan ook op lange termijn. Wij zoeken samen met jou naar de beste oplossing, zodat jij kan huren zonder zorgen!