1

Toyota Aygo

ToyotaAygo.png
40
00/dag

incl. btw

Aygo

Op zoek naar een compacte stadswagen? Dan zit u met de Toyota Aygo goed. Deze stille en behendige wagen heeft geen moeite met nauwe straatjes in de stad. 

  • GPS
  • Airco
  • Achteruitrijcamera
Reserveer nu

Specificaties

Airco Ja
GPS Nee
Aantal deuren5
Aantal passagiers4
BrandstofBenzine
VersnellingenManueel
Aantal versnellingen5
C02-uitstoot113
Motor51 Kw /69 Pk

Beschrijving

De Toyota Aygo is dankzij het compacte design uitermate wendbaar en met zijn stille, soepele rijdgedrag is hij in de stad helemaal op zijn plek. 

Bovendien heeft deze slimme stadswagen alles in huis om jou én je passagiers te beschermen. Zo ziet het Pre-Collision System (PCS) erop toe dat je bij gevaarlijke situaties een waarschuwing hoort en gaat het remsysteem automatisch in werking treden. 

Het Lane Departure Alert (LDA) registreert dan weer de wegmarkeringen en geeft een waarschuwingssignaal waneer je onbedoeld de rijbaan verlaat.

Deze wagen heeft daarenboven een laag verbruik (5,0 l/100 km).

 

 

Reservatie aanvraag

Wij zullen uw reservatieaanvraag binnen de 24 uur behandelen. U hoort spoedig van ons!

Huur een wagen

Een personenwagen huren? Een minibus huren? Een bestelwagen huren? Bij De Prins Renting vind je vast en zeker een geknipte huurwagen. Bovendien kan je bij ons ook aankloppen voor het huren van een koelwagen of een hybride wagen. Een huurwagen reserveren kan online, door het invullen van de reservatieaanvraag, of door langs te komen in onze garage (Rijksweg 123A, Zulte). Huren kan reeds van 1 dag, maar kan ook op lange termijn. Wij zoeken samen met jou naar de beste oplossing, zodat jij kan huren zonder zorgen!