1

Fiat Ducato Cube

ToyotaDucato4.png
100
00/dag

incl. btw

Ducato Cube

Een verhuis in het vooruitzicht? Tijdelijk een extra grote bestelwagen nodig voor je bedrijf? Dan zit je goed met de Fiat Ducato Cube! Deze bestelwagen heeft een zeer ruime laadruimte én is voorzien van een laadbrug.

  • 3 Plaatsen
  • Grote laadruimte
  • Mét laadbrug
Reserveer nu

Specificaties

Airco Ja
GPS Ja
Aantal deuren2
Aantal passagiers3
BrandstofDiesel
VersnellingenManueel
Aantal versnellingen5
C02-uitstoot153
Motor96 Kw /131 Pk

Beschrijving

Met een laadbak van 4,2 meter lang, 2,2 meter breed en 2,05 meter hoog is deze huurwagen de wagen bij uitstek voor goederenvervoer. De Fiat Ducato is bovendien voorzien van een laadbrug, zodat zware en grote stuks in een handomdraai ingeladen zijn. Het laadvermogen van deze bestelwagen bedraagt 1.000 kg. 

De Fiat Ducato Cube is bovendien voorzien van alle comfort, waaronder airconditioning en een praktisch navigatiesysteem. 

Reservatie aanvraag

Wij zullen uw reservatieaanvraag binnen de 24 uur behandelen. U hoort spoedig van ons!

Huur een wagen

Een personenwagen huren? Een minibus huren? Een bestelwagen huren? Bij De Prins Renting vind je vast en zeker een geknipte huurwagen. Bovendien kan je bij ons ook aankloppen voor het huren van een koelwagen of een hybride wagen. Een huurwagen reserveren kan online, door het invullen van de reservatieaanvraag, of door langs te komen in onze garage (Rijksweg 123A, Zulte). Huren kan reeds van 1 dag, maar kan ook op lange termijn. Wij zoeken samen met jou naar de beste oplossing, zodat jij kan huren zonder zorgen!