1

Waarom een hybride wagen?

Toyota-Hybride.jpg

Streef je naar een vlottere en meer ecologische manier van rijden? Dan is een hybride wagen vast iets voor jou. We sommen de voordelen even op!

Een vlotte en stille rijervaring

Het principe lijkt misschien ingewikkeld, maar hybride wagens zijn juist ontworpen om jouw rijervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. Het starten van de wagen gebeurt volledig geluidloos. De wagen meldt wanneer je kan vertrekken en daar alle hybrides automatisch schakelen moet je enkel de hendel in ‘Drive’ te zetten!

2 motoren die samenwerken

Een hybride wagen is voorzien van een fluisterstille elektromotor. Deze motor wordt bij hogere snelheden onmerkbaar afgewisseld door een efficiënte benzinemotor. Op het ogenblik dat je alle vermogen nodig hebt, werken beide motoren eensgezind samen om je een optimale rijervaring te bezorgen.

Een batterij die zichzelf oplaadt

Je hoeft je niet af te vragen hoeveel kilometers je al hebt gereden in je hybride wagen: net als in een gewone auto kan je gewoon tanken en je reis verder zetten. Wanneer de batterij bijna leeg is, wordt deze immers terug opgeladen met de overtollige energie van de benzinemotor.

Wist je dat je telkens je remt er energie teruggewonnen wordt, die gebruikt wordt om de batterij terug op te laden? Zo gaat er geen energie verloren.

Milieuvriendelijker en zuiniger

Een hybride rijdt niet alleen heel aangenaam, maar is bovendien ook een pak voordeliger. Een hybride voelt zich in de stad als een vis in het water. De wagen probeert de motoren zoveel mogelijk uit te schakelen om brandstof te besparen. Met een lager verbruik en lagere emissies tot gevolg.

Huur een hybride wagen bij De Prins Renting

In het huuraanbod van Garage De Prins vind je uiteraard ook een hybride wagen terug. Op zoek naar een compacte wagen, geknipt voor in de stad, dan is de Toyota Yaris Hybrid dé geknipte huurwagen voor je. De Yaris Hybrid huur je reeds voor 45 euro/dag (200 km/dag inbegrepen). Ontdek deze milieuvriendelijke wagen hier.

ToyotaProacevan.png

Quisque id odio. Ut non enim eleifend felis pretium feugiat. Mauris sollicitudin fermentum libero. Fusce fermentum odio nec arcu. Pellentesque auctor neque nec urna.

Vestibulum turpis sem, aliquet eget, lobortis pellentesque, rutrum eu, nisl. Vivamus consectetuer hendrerit lacus. Praesent venenatis metus at tortor pulvinar varius. In ut quam vitae odio lacinia tincidunt. Etiam iaculis nunc ac metus.

Praesent turpis. Vivamus elementum semper nisi. Fusce egestas elit eget lorem. Morbi vestibulum volutpat enim. Nunc nec neque.